2013. szeptember 2., hétfő

2. rész

EMBERKÉÉÉK:D meghoztam az új részt:) nagyon örültem a komiknak:) remélem ide is kapok:D ja meg pipákat mert az előző részhez nem tettem még ki és ide szeretnék..:D névtelenül is lehet komizni nagyonlégyziii..c': :D xD na jó olvasást:)<3








- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Travis szemszöge- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -





Próbáltam lenyugodni de nem igazán ment ezért gyorsan megittam a shake-em. 
- Szia-köszöntem gyorsan majd kimentem meg sem várva reakcióját Alexis-nek. Arra vettem az irányt amerre letettem a táskám. Éppen akkor pakolt el egy csaj meg egy fiú mellőlem a napozó ágyról, ezt kihasználtam és ráültem. Elővettem a kis füzetem, és elkezdtem írni egy számot.



Phone rings, it's you
Let me guess, I did something
Every time you hit me with that bullshit I switch subjects
She be stayin' off it though, my side chick, my back-up
My plan B, my go to, my make 'er pop 'er ass up
She do everything I want 'er to and love everything you hate
She'll break it down, she'll roll it up, she's everything you ain't.


Ennyit tudtam összehozni, gondolkozni sem tudtam. Eldöntöttem hogy nem fogok törődni az érzelmekkel, senki sem törődik az enyémmel. Visszakapják ők is. Idegesen felálltam és a táskámba dobtam a kis noteszt, majd felkaptam azt és elindultam a kocsim felé. Bevágtam a hátsó ülésre, majd visszamentem a szörfösöket néző csajokhoz. Az egyik rám nézett, szemeztünk egy ideig, de csak addig amíg nem szólt neki a barátnője. Valószínű elmondta hogy engem nézett mert utána a másik csaj is rám emelte tekintetét. Elmosolyodva hajtottam le a fejem. Vagyis inkább hang nélkül nevettem kicsit. Elsétáltam mellettük, majd leültem egy kispadra. Azt néztem hogy melyik csajt szedjem fel éjszakára..





- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Alice szemszöge- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 





Mikor úgy gondoltam hogy eleget napoztam elmentem a szörfös részhez. Láttam néhány fura alakot, pl egy agyontetovált csávót fekete napszemüvegben, néhány plázapicsát szinte nigabarnán rikító rózsaszín fürdőruhában(persze lógott rajtuk), és pár szörföst. Én is szoktam szörfözni, és ők meg hívtak, így belementem. Elintéztem minden dolgot, kikölcsönöztem a saját bejáratú deszkámat meg a ruhámat. Felvettem az öltözőben és indultam meglovagolni a hullámokat. Persze én voltam az egyetlen lány, erre fele nem sok sportos, mondjuk én sem vagyok annyira az. Mindegy. Tehát szokás szerint megfütyültek amikor bementem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eveztem kifele a partra a kezemmel a deszkámon feküdve amikor mindenki elkezdett megint 'örülni nekem'. Viszont a nevem még mindig nem tudják. Mindig le Dorothy-znak. Mindegy a lényeg mégis az hogy nem csesztetnek mert szeretek sportolni. Visszavittem a cuccot és indultam volna haza, de megláttam a kedvenc fagyis bódémat így megálltam, még úgy is hogy előttem álltak kb 5-en. Vártam kb fél órát éls még mindig álltak előttem 2-en, és a kis dagi srác nem tudott választani hogy csoki citrom vagy csoki tiramisu-t válasszon. Beállt mögém az a srác aki agyon van tetoválva. Átnéztem a vállam felett hogy megnézzem közelebbről, de ahogy hátranéztem csak a vállát láttam szem magasságban. Felnéztem rá, és meglepetésemre ő pedig engem nézett. Gyorsan elkaptam a fejem, és idegesen nyúltam az arcomhoz, azt hiszem elpirultam(:$$)
- Szia- szólított meg. Elsőnek azt hittem hogy valaki másnak köszön, elvileg én nem is ismerem, de nem, nekem köszönt. És ez akkor derült ki amikor megkopogtatta a vállam.- Hé.. elvitte a cica a nyelved? vagy egy pasi volt?
- Ummm.. Sz-szia. Ne haragudj csak nem tudtam hogy nekem köszöntél. És ismét ne haragudj de.. Ismerlek??
- Jaj ezért nekem kéne bocsánatot kérnem. Travis Tatum Mills vagyok-mosolygott, majd nyújtotta a kezét.
- Izé.. nem haragszom csak kicsit furán jött ki a dolog-nevettem, mire ő is megvillantotta fehér mosolyát. - Ja egyébként én meg Alice Larissa Grey vagyok- nyújtottam kezem miután homlokon csaptam magam.
- Szép név-kacsintott.- Te jössz..-mondta, mire értetlenül néztem rá, ezért előre mutatott és kicsit be görnyedt hogy lehajoljon és behajlította a térdét hogy velem egy magasságba legyen(nem tudom miért..). Odanéztem, és elment mindenki. Már csak mi voltunk. Közelebb mentem és megnéztem milyen fajták vannak.
- Heló! Egy csoki-menta, egy rágógumi és egy meggyes gombóc köszönöm-mosolyogtam. Kiszedte és beletette a tölcsérbe, majd beletette a tölcsér tartóba.
- És még másik tölcsérbe vanília mangó és papaya köszönjük. Én fizetem.-mondta mire szerintem még a szám is tátva maradt szó szerint.
- Kérdés. Ezt miért csinálod? Nem engedem hogy kifizesd van pénzem és amúgy sem ismerlek és nem szeretem ha az emberek azt hiszik nem tudom magam elta..-fakadtam ki 'halkan kiabálva', majd hirtelen elhallgattam amikor keresztbe fonta mellkasa előtt a kezét.- Mi a baj?
- Nem szeretem ha a csinos lányok nem engedik hogy fizessek. Nem teher egy fagyi és nem értem miért nem engeditek. Ezen nem múlik a büszkeségetek vagy nem tudom..-mondta majd leengedte a kezét maga mellé.
- Azt mondtad csinos vagyok? kérdeztem kicsit pirulva.
- Mikor? Én??-kérdezte felháborodva.
- Jól van inkább. Hagyjuk.-kutattam elő a pénztárcámból a pénzt amit kért az ember. Rosszul esett igazából hogy nem vállalja fel hogy azt mondta. Nem is vagyok az de ha már véletlenül kimondta akkor legalább felvállalhatná már. Ahj tiszta ideges lettem. Úgy döntöttem elmegye egyet sétálni, majd letettem a pultra a pénzem.
- Most mi bajod van?-kérdezte, majd visszagyűrta a nyitott pénztárcámba a pénzem, majd odanyújtotta az övét a csávónak, hogy abból fizeti ki a két fagyit.
- Mi? szerinted? Elsőnek lecsinosozol ami furcsa mert nagyon nem vagyok az aztán amikor megkérdezem hogy rosszul hallottam e vagy valami akkor meg tagadod. EZ bazdmeg. rosszul esett tudod? Köszi a fagyit de ki tuom fizetni énis van pénzem nem vagyok csóró mint az egyik kurvád vagy talán mind? Most megyek.
- Ne csináld már ezt. Hagy magyarázzam meg!-kérlelt.
- Nem Travis, légyszives...-mondtam, majd megfordultam és elindultam a part mentén. Szinte  sírni volt kedvem, ilyen ostoba is csak én lehetek. Most komolyan ezen sértődtem be? -kérdeztem magamtól. Gyorsan benyomtam a fagyit, majd sétáltam kicsit, és visszamentem a kocsimhoz hogy hazamenjek, mivel eléggé sötét volt már(barátnőm lehet kicsit kinyír majd, aztmondtam nemsoká fogok menni haza. Nembaj.). Nem nagyon láttam, ezért elővetem a telefonom hogy világítsak, de előtte megnéztem az üzenetet amit kaptam Soph-tól hogy este egyedül leszek ha nem gond mert házibuliba mentek. nem válaszoltam rá, gondolom levágja hogy nincs semmi gond belőle a telefonommal világítottam a táskám hogy megtaláljam a kocsikulcsot. Amikor odaléptem a kocsi ajtajához hogy kinyissam valamire ráléptem amin úgymond elcsúsztam. Ekkor vettem észre hogy valaki ült a kocsinak dűlve és aludt.
-Áuu héééé.-mondta az a valaki.- Ja csak te vagy az? Végre.. Azthittem megfagyok. Eléggé hideg van. Nem akartál jönni hamarabb?!?! Mindegy. Beszélhetnénk?-mondta vacogva Tatum.
- Hmm.. jólvan ülj be a kocsiba. Otthon majd beszélhetsz de elsőnek melegedj fel. félmeztelen nem lehetett túl kellemes..-mondtam
- Várjunk akkor most te viszel haza engem? Azthittem fordítva lesz.-nevetett a végén.
- Hülyee. Ha akarod kirakhatlak és akkor nem kell magyarázkodnod sem.-mondtam, majd hazamentünk.

10 megjegyzés:

  1. Nókaaaaaaaaa úristeeeeen ez kurvaaaaa jóóóóóóóóóóóóó :$$$$ <33 köviiit /Lia/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:) sok dolog történt ma elkezdem íni.. csak ugye suli is.:/

      Törlés
  2. mentaaaaaaaaaaaaafagyiiiiiiiiiiiiiii?*---* OMG amúúúúgy ez ribancjóó.:"DDDD /ha van kurvajóó akk ribanc jó is gondolom.oo/ na mind1:$ szvaaal kövit lécciii <3 G.D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi:D igeenxD Liát kérdeztem milyen legyen benne de aztán gyakorikérdésekről szedtem xDDDDD majd holnap sztem :) <3

      Törlés
  3. azonnal írd a kövit légyszíves ! *_* <3333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. majd holnap:D eldöntöttem hogy a kedd a csütörtök és a vasárnap pihenős nap a többin megpróbálok írni egy vagy másfél részt :)) csak ugye suli is :s

      Törlés