2013. augusztus 30., péntek

1. rész

Sziiasztook megjöttem az első résszel:D Remélem tetszeni fog. úgy tervezem hogy ez rövidebb lesz mint a következők hogy mennyire tetszik egyeltalán nektek...:D Na véleményt kérek komiban és pipálást is :3


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Alice szemszöge- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Reggel amikor felébredtem fáradtan néztem az órámra az éjjeliszekrényemen. 8:43-mat mutatott, gondoltam gyorsan összekészülök és lemegyek a tengerpartra. Lementem a konyhába, csináltam szendvicseket, ettem müzlit, a szendvicseket pedig becsomagoltam és otthagytam. Felmentem a fürdőbe rendbeszedni magam, utána felvettem a fürdőruhám, rá vettem egy batmanes pólót, egy farmer nadrágot és előszedtem a táskám, abba pedig pakoltam strandolós dolgokat, mint pl törölköző, pléd stb.. Belenéztem a tükörbe, hogy a hajam hogy áll, gyorsan felkontyoltam és szaladtam le a nappaliba. Kihoztam a konyhából a kajámat meg az üdítőt és eltettem. Felvettem a converse cipőm, írtam egy levelet Sophie-nak, hogy elmentem, a telefonom nálam van hívjon ha van valami. Levettem a telefonom a töltőről, beletettem a táskámba és mentem a kocsimmal a partra. Leparkoltam a közelben és sétáltam kb 50 m-t, majd találtam egy szabad napozóágyat. Oda leraktam a cuccom, levetkőztem és elindultam megmártózni. Nem sokat voltam bent. Úsztam kicsit, majd kb fél óra múlva kijöttem napozni. Bekentem magam kakaóvajjal és lefeküdtem, feltettem a napszemüvegem és pihentem.




- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Travis szemszöge- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -




Ma ismét megyek ki strandolni Huntington Beach-re. Már fel vagyok öltözve, el van pakolva a cuccom, csak be kell ülnöm a kocsiba és elkocsizni a város másik feléről a partig. Rávettem erre is magam és lementem a garázsba. Bedobtam az anyósülésre a táskám, beültem a kormány mögé és megnyomtam a távirányítón a gombot amivel fel tudom nyitni a garázsajtót. Kitolattam, majd bezártam a garázsajtót, és már el is húztam onnan. leparkoltam a többi kocsihoz és elindultam lerakni a cuccom. Azt tudni kell rólam hogy szeretek csajozni de régóta nem volt hosszú vagy komolyabb kapcsolatom, általában csak egy-két napos vagy inkább éjszakás. Most is oda indultam, ahova mindig szoktam. Leültem az egyik bárszékre a kávézóban és még csak ekkor néztem szét. Csak a szokásos. A szőke csajok próbálnak zenélni vagy énekelni a színpadon(és itt a szőkét ara értem hogy hülyék, sötétek belülről..), csocsózni, de van amelyik megpróbálja még a dárcot is, a normálisak meg elfoglalják magukat valami mással, amihez talán értenek is, pl neteznek, vagy biliárdoznak vagy csak ülnek és beszélgetnek. Ahogy körbenéztem megláttam egy vörös hajfátyolt, de pár másodperc múlva megfordult a csaj és odament az ajtóhoz, valószínű a pasijához, mivel megcsókolták egymást. Ezen elgondolkoztam. Nekem mikor volt utoljára olyan kapcsolatom ami nem csak az ágyról szólt?
- Hey Tatum! Merre jársz gondolatban?-mosolygott rám Alexis.
- Oh. Szia, bocsi csak. Elgondolkoztam páár dolgon- nyújtottam meg a 'pár' szót.
- És rendelni szeretnél valamit?-mosolygott még mindig.
- Ja igen. Egy banánshake-et légyszi-mosolyogtam vissza rá.
- Máris hozom-kacsintott. Vagy rosszul láttam? Az is lehet. Mindegy. Tovább gondolkoztam, viszont most észrevettem hogy jön a shake-emmel, majd megköszöntem és fizettem, és elvonultam egy hátsó asztalhoz.
- Már nem érdekel egy csaj sem innen. mind ugyanolyan. csak az ágyba kellek nekik. ez idegesít!-gondolkoztam, a végére már a kezem is ökölbe szorult.

7 megjegyzés: