2013. szeptember 12., csütörtök

3. rész

Sziasztook:) Köszönöm a sok kommentet:D Nagyon boldoggá tettetek:) Pipának valahogy többet vártam mint komit mert ugye az emberek úgy vannak vele hogy az egy kattintás és kész is és nem az hogy írsz egy pár szót vagy egy kissebb szöveget és beírod a kódot(én se szoktam mindig komizni ha megkérik mert lusta vagyok ezekre :'D) de örülök hogy fáradoztatok vele :)
Külön megköszönöm Kiss Adrienn-nek hogy mindig kérdezed mikor lesz új részem:)(Erdődi Orsitól hallottam vissza :D)<3 Na de nem is tartalak fel titeket.. Jó olvasást<3:)


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Alice szemszöge- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


Van egy rossz szokásom reggelente. Még miután felkeltem is csukva tartom a szemem és tettetem hogy alszok akár 3 óráig is. Fogalmam nincs miért szoktam ezt csinálni, de már annyira megszoktam, hogy mindig ezt teszem. Tehát most is ezt csináltam, majd bevetetem ezt az 'álmomban megfordulok egyik oldalamról a másikra és elengedem a testem' mozdulatot. Közben azon gondolkoztam amit tegnap Travis mondott este. Nos, igen, az én szerencsémmel leestem az ágyról hasra ahogy gurultam és a takarómat is lehúztam, igen be voltam takarózva, este hideg szokott lenni.
- Héé.-elég nagyot pukkanhattam, mivel felmordult valaki-basszus.-hallottam hogy felkel az ágyból az illető. Ekkor leesett hogy Tatum volt az. Ezután az is leesett hogy nálunk aludt. Meg az is hogy egy szobában, sőt mi több, egy ágyban aludtunk. Ráadásul ÖLELKEZVE. Lassan kinyitottam a szemem és felkönyököltem hogy hitelesebb legyen az egész. Teljesen felültem, körülnéztem a kicsit sötét szobában, senkit nem láttam. fájdalmasan szorítottam kezeimet a mellkasomhoz. Felkapcsolódott a villany magától, vagyis nem teljesen, hanem az a helyes pasi kapcsolta fel akivel együtt aludtam. A fejemben hirtelen minden összezavarodott. Egy az, semmit nem láttam a hirtelen fénytől, kettő, nem nagyon emlékeztem mit csináltunk az este. Nem attól féltem hogy elvete a szüzességem mert bevallom nem voltam az már 16 éves korom óta. Inkább attól hogy csak egy éjszakás kaland voltam neki. Szerintem ez az ami a legmegalázóbb dolog egy lánynak.
- Jól vagy?-kérdezte cuki rekedt hangján.
- Ige.. Khmm. Igen.-köhögtem hogy elmúlasszam a rekedt hangomat- Hány óra van??
- Háromnegyed 3.
- Akkor még aludjunk. Vagyis.. Gondolom ilyenkor még te is aludni szoktál.
- Umm. Nem is tudom... Dee igen-nevetett- De előtte még lemennék inni oké?
- Tudod merre a konyha?
- Őőőő. Nem. xD Jönnél velem?-kérdezte olyan cukin amire nem lehetett volna nemet mondani.
- Megyek csak ne nézz ilyen cukiiiiiiiiiiiiiin- nyújtottam meg az 'i'-t.
- Szóval ez a nézés cuki? Hmm?-kérdezte a szemöldökét húzogatva.
- Hát.. Izéé.. hagyjuk. Na gyere..-mondtam, majd lementünk a konyhába.
- Naa nemár. Komolyan. Én is elmondtam tegnap..
- Ahj naa. Ne zsarolj.. Szerintem pontosan tudod mire mondtam és hogy értettem.. Meg a többit.
- De azt szeretném hogy kimond.-nézett komolyan.
- Hűha. Mióta lettél ilyen mély? Mármint nem a hangod hanem.. Tudod..
- Igen azthiszem értelek. Hát.. Állítólag este az emberek őszintébbek.- mosolygott édesen. Miután végeztünk a konyhában, visszamentünk aludni. Vagyis csak terveztük, viszont folyton beszéltettük egymást. - Kérdezhetek valamit?-néztem rá a félhomályon keresztül. - Amennyit csak szeretnél-suttogta. - Mi a véleményed Rólam?-kérdeztem reménykedve pozitív válaszban. - Csinos lányok esetében van még egy dolog amit még nem mutattál meg.. - Mi az?-kíváncsiskodtam - Ez-mondta ki a tõmondatot, majd..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése